Criptan el primer Exchange de criptomonedes Valencià

La tecnològica valenciana Criptan es un exchange per a comprar i vendre bitcoins, etherum, litecoin i altres criptomonedes d’una forma senzilla.

La mercantil està inscrita en el Registre Mercantil de València i compleix l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, en el Registre podem trobar les dades públiques de Criptan:

Nombre Social: CRIPTAN TRADE S.L.
NIF-CIF: B98992738
Domicilio social: Calle Sueca 40 Bajo 3 46149, Gilet. Valencia. España
Correo electrónico: atencion@criptan.es
Datos Registrales: Registro Mercantil de Valencia, Tomo 10523, Libro 7804, Folio 110, Sección 8, Hoja V-1

Criptan és una plataforma completament regulada, començant per un estricte compliment de la legislació antiblanqueig, en contacte permanent amb les autoritats competents per a integrar les mesures i recomanacions que es vagen adoptant conforme les lleis contemplen les criptomonedes en els pròxims anys.

El projecte s’ha desenvolupat en Lanzadera la incubadora i acceleradora de projectes innovadors creada per el gran mecenes valencià Juan Roig.

Com expliquen en el seu manifest fundacional Criptan aspira a canviar la forma en què les persones del futur interactuaran amb el model socioeconòmic a nivell global a través de l’Ecosistema Cripto, creant nous serveis i productes perquè les persones tinguen una millor vida diària d’ara en avant i siguen amos reals dels seus diners. Compra i ven, envia i rep, guarda les teues criptomonedes de forma molt senzilla, i perquè no, usa les teues ecriptomonedes quan i on vulgues.

La seua intenció és desenvolupar una plataforma intuïtiva per a comprar i vendre aquesta moneda completament en espanyol amb la intenció de fer accessible el món de les criptomonedes a un tipus d’usuari poc expert i que vol prendre un primer contacte i invertir.

I així sembla ser ja que la seua forma de funcionament és molt transparent i intuïtiva.

1) Com funciona Criptan

És tan senzill com obrir un compte, connectar el teu Banc principal i comprar criptomonedes

Per a fer el teu primer depòsit en Criptan has de dirigir-te a la pestanya de «Cartera» i seleccionar «Realizar aportación». Si és la teua primera vegada et redirigiran a la secció de «Ajustes» perquè verifiques la teua identitat. Només necessites el DNI per totes dues cares i esperar unes hores o uns dies laborals perquè confirmen el teu compte.

APP Criptan

Una vegada tingues el compte validat el següent pas és fer una transferència bancària a les dades que t’apareix en el teu compte, necessitaràs el teu número de telèfon i ésser el del titular del compte bancari. Si es tracta d’un Banc espanyol tindràs els diners disponibles en un termini aproximat de 24 hores

2)ntercanvi del teus criptos sense comissions.

Un avantatge de Criptan és que pots intercanviar criptos dins del teu compte sense pagar comissions, no hi ha tarifes de exchange pel swap de criptomonedes. De moment les criptomonedes llistades en Criptan son Bitcoin, Etherum, Litecoin y USDc.

3) Sistema d’invitacions, APP i Targeta.

Criptan compta amb un sistema de referits en el qual totes dues parts ixen guanyant. El programa detallat i actualitzat es pot consultar en la seua web.

L’APP per a dispositius mòbils està disponible en les plataformes iOS y Android.

A més de l’anterior pots disposar d’una targeta “CriptanCard”per a efectuar pagaments o retirs sense necessitat d’usar l’aplicació mòbil o la web de Criptan.

4) Tarifes i comissions.

Criptan cobra una comissió del 1,95% en les transaccions de compra i de venda. A l’hora d’ingressar o retirar diners no et cobren cap tarifa oculta encara que per a realitzar enviaments a una cartera externa es pot cobrar una comissió de xarxa Bitcoin que no depén de Criptan sinó de la blockchain.

En el cas que compres criptomonedes amb Targeta de dèbit/crèdit, la comissió a pagar serà del 2,90%.

Consulta la informació actualitzada de comissions en la seua web.

Enllaços:

Criptan | Cripto para todos

Criptan, el ‘exchange’ valenciano para comprar y vender ‘bitcoins’ – Valencia Plaza

Deja un comentario