Relai 2.0

Prèviament havíem parlant sobre *Relai l’app per a comprar Bitcoin de manera senzilla en l’article https://www.btcvalencia.io/noticies-btc/relai-compra-bitcoins-sense-kyc/

El 2022 porta novetats en aquesta app, veurem.

Relai

Fundada a Suïssa per Julian Liniger i Adem Bilican, Relai.app es una aplicació (per a iOS i Android) que està fent que l’estalvi i la inversió en bitcoins siguen accessibles per a tothom. L’aplicació està dissenyada només per a comprar i vendre bitcoins de manera senzilla i intuïtiva, sense necessitat de registrar-se, verificar o fer depòsits. Relai està auditat de manera independent per FINMA (entitat reguladora dels mercats financers suïssos).

Comprar bitcoins sense KYC

No requereix ni registre ni verificació d’identitat (KYC). El seu wallet és no-custodial, de manera que els bitcoins es guarden en el mòbil de l’usuari sense que Relai tinga accés a ells. Relai permet les transferències a qualsevol altra cartera que tingues.

Codi de descompte per a Relai

Relai ofereix descomptes per a afiliats. Si a l’hora de comprar bitcoin, el comprador introdueix un codi d’un altre usuari, la comissió que paga el comprador es redueix en un 0,5% i l’altre usuari rep el 0,5% de l’import de la compra en bitcoin.

Amb el llançament de la versió 2.0 de l’app, Relai ha baixat les comissions:

Comissió base2,5%
Compra de més de 100 euros-0,5%
Pla d’estalvi regular-0,5%
Codi de referits (RELxxxx)-0,5%

Com veiem en el quadre comparatiu això et permet crear un pla d’estalvi en Bitcoin amb una comissió de l’1%. Relai està entre les aplicacions més econòmiques per a comprar Bitcoin.

Com comprar bitcoins amb Relai?

Després de descarregar l’app de Relai de l’App Store o de Google Play Store. Només has de seguir aquest senzill procedimient:

  1. Entra en la teua app bancària i fes la transacció amb el compte bancari que apareix. Has de transferir el mateix import que has ordenat comprar. Les transaccions tarden entre 1 i 2 dies hàbils has de tindre això en compte.
  2. Per a estalviar un 0,5% de comissions, pots introduir un codi de recomanació el meu és (REL16246). En la nostra web pots compartir el teu només has d’enviar el teu codi al nostre correu (info@btcvalencia.io) i t’incorporarem a la taula de referits.
  3. La meua recomanació és llançar una ordre de compra normalment abans de les 12:00h perquè s’execute en el mateix dia.

Taula de Referits; uneix-te al grup!

RELNOM
REL16246Bufanuvols
REL16251Tombatossals
REL16194Butoni